Mantos Beton.

HET BEDRIJF MANTOS BETON

Mantos Beton is sinds de jaren negentig een toonaangevende producent op het gebied van beton producten/elementen voor de GWW (Grond- Weg- en Waterbouw) en de industrie. De producten worden landelijk als ook in België en Duitsland toegepast. Mantos Beton beschikt over een moderne betonfabriek in Weert. De bedrijf locatie heeft een oppervlakte van ongeveer 20000m², inclusief 7500m² productiehallen. De machines werken volgens het direct ontkist principe wat betekent dat ieder product na gestort, verdicht en afgewerkt te zijn, direct gelost wordt. Zo zijn grote series in korte tijd te produceren. Naast de machinale productie worden tevens prefab beton elementen geproduceerd volgens het zogenaamde “nat in de kist” principe met zelf verdichtende beton (ZVB). Dit betekent dat het product na het storten gedurende enkele uren in de mal blijft zitten om te verharden. Hierin zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt met betrekking tot de vormgeving, kleursamenstelling, toeslagmaterialen en oppervlakte behandelingen. Mantos Beton is in het bezit van diverse KOMO certificaten voor zowel aardvochtige- als zelf verdichtend beton. Mede hierdoor hebben wij een hoogwaardig kwaliteitssysteem voor onze producten, processen, systemen en diensten. Het voortdurend bewust zijn en leveren van kwaliteit is synoniem voor Mantos Beton.

U BEDENKT HET....

MANTOS MAAKT HET!

Waarom kiezen voor Mantos Beton?

Ontdek de voordelen van prefab betonnen objecten: jouw ultieme oplossing voor duurzaam, aanpasbaar, efficiënt, milieuvriendelijk, betaalbaar, onderhoudsarm en esthetisch ontwerp.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor duurzame oplossingen van cementsoorten die voor meer dan helft zijn vervangen door gegranuleerde hoogovenslak, de toepassing van deels secundaire grondstoffen in onze mengsels, de lange levensduur en no waste proberen wij bij te dragen aan een betere wereld.

Maatwerk

Samen met onze klanten gaan we de vraag bekijken om samen tot de beste oplossing te komen. Deze oplossingen worden door ons omgezet in 3D tekenwerk en het gewenste eindproduct. Prefab betonnen vormen worden aangepast naar specifieke behoefte en wensen.

Kwaliteit

Mantos Beton streeft naar een hoge kwaliteit en service voor al onze producten. Onze producten zijn duurzaam en gecertificeerd.
Het leveren van gecertificeerde producten betekend ook dat al de gebruikte grondstoffen voor het maken van beton gecertificeerd zijn evenals ons proces.

Flexibel

Wij leveren hoe en wanneer u het vraagt. Grote hoeveelheden aan producten, specifieke tijden en manier van afleveren zijn daarin geen probleem. Kortom: flexibiliteit is één van onze kernwaarden.
© 2023 Mantos Beton B.V. | Alle rechten voorbehouden.
Volg ons